WARS poszukuje partnerów biznesowych do nowych pociągów EIC Premium (Pendolino). Od przyszłych franczyzobiorców wymagane jest doświadczenie w gastronomii, sprzedaży oraz bezpośredniej obsłudze klienta. W procesie rekrutacji mogą wziąć udział zarówno obecni franczyzobiorcy spółki, jak i osoby spełniające wymagania rekrutacyjne. Nowoczesne pociągi Pendolino na torach zadebiutują w grudniu br.
Kompleksowe wyposażenie sekcji barowej w składzie pociągu, wsparcie w realizacji sprzedaży usług (jak menu, stałe zaplecze magazynowe, możliwość zakupu towarów w hurtowniach WARS), wsparcie w procesie rekrutacji personelu i zaawansowany system szkoleń to tylko niektóre benefity jakie otrzymają partnerzy biznesowi w ramach współpracy ze spółką WARS. Od przyszłych franczyzobiorców wymagane jest doświadczenie w gastronomii, sprzedaży oraz bezpośredniej obsłudze klienta. Partnerzy biznesowi będą odpowiadali za serwis gastronomiczny na pokładach nowych składów.
- WARS to firma usługowa istniejąca na rynku przewozów pasażerskich od ponad 65 lat. Sukces naszej firmy w głównej mierze zależy od pojedynczych mikroprzedsiębiorstw działających pod szyldem WARS. To właśnie partnerzy biznesowi są głównym filarem naszej marki i wnoszą istotny wkład w rozwój firmy – mówi Paweł Dudek, prezes spółki WARS. – Komfort podróży to nie tylko nowoczesny tabor, ale również wysoki standard serwisu gastronomicznego, dlatego w związku z rozwojem sieci franczyzowej w pociągach klasy EIC Premium od naszych przyszłych partnerów biznesowych będziemy wymagać pełnego zaangażowania i profesjonalizmu – dodaje prezes spółki.
2014-10-13 15:24:23 Autor: Prestige
---.dynamic.chello.pl
W świecie Prestiżu nie może być w ofercie ruskich pierogów albo schabowego. Byłoby po prostu śmieszne aby wśród gości byli studenci, turyści górscy albo starsze panie na wycieczce do Ojca Tadeusza. Widzę tu autorską kuchnię Wojciecha Modesta Amaro albo Roberta Sowy i Przyjaciół. Ośmiorniczki, wino Bolinger, rachunek za obiad poniżej 1000 złotych od osoby to po prostu nie wypada... służba dyskretna, świetnie wyszkolona, nienaganne maniery, zabójcza uroda, to jest taki nasz polski Orient Express, to jest nasze, przez nas zrobione i nie jest to nasze ostatnie słowo!
2014-10-13 15:42:43 Autor: Podróżnika
---.free.aero2.net.pl
popieram przedmówcę, ale cena poniżej 50 złotych spowoduje że klasa Premium zapełni się od gminu i tłuszczy.
2014-10-13 16:10:36 Autor: _Qwerty
---.filg.uj.edu.pl
Proszę o dodanie właściwego zdjęcia wagonu barowego Pendolino. Niech wszyscy zobaczą te miejsca... stojące.
2014-10-13 16:35:45 Autor: adam1234
---.adsl.inetia.pl
Rozumiem, że pan Zdzichu z budki z hot-dogami na Centralnym ma szansę się załapać do nowego biznesu? Tylko czy będzie umiał podołać klasie prestiż...
nie żebym miał coś do Pana Zdzisia z dworca, ale WARS to sobie ładnie życie urządził - spija śmietankę a szuka ludzi (wg nowomowy - franczyzobiorców), którzy wszystkie koszty prowadzenia biznesu wezmą na siebie i będą zmuszeni sprzedawać wszystko w cenach z menu Warsu?
Wars niech weźmie pełną odpowiedzialność za to, co serwuje pod swoim znakiem, tu nie da się automatycznie zastosować franczyzy jak w przypadku np. wiadomej sieci z USA, bo nie będzie w prestiżu wycieczek szkolnych ani zestawów, ani nawet powiększonych frytek
2014-10-13 17:05:44 Autor: Tubylec
---.dynamic.gprs.plus.pl
Piada, pytam sie. Gdzie jest piada?
2014-10-13 18:20:24 Autor: Iławiak
---.google.com
Kawcia sie przyda na skołatane nerwy podroznych jak pendolino rozwinie magiczne 40h w zajaczkowie tczewskim i pod Malborkiem
2014-10-13 19:03:21 Autor: Kflik
---.silesialan.eu
@Tubylec
Popieram pytanie, to był mój ulubiony posiłek w Warsie gdy już jechałem (niezbyt często).
Czasem było ciężko dostać kiedyś mnie usilnie chcieli przekonać, że może jednak wolę kanapkę.
Nie wiem czy faktycznie uważali, że kanapka lepsza czy też tak im się nie opłacało...
2014-10-13 19:57:05 Autor: Postrach Pendoliniarzy
---.dynamic.chello.pl
@Podróżnika
Nie zapomnij wziąć ze sobą do pendolina szufli i zgarnąć prestyge z podłogi pendolino. Na kolację, jak znalazł.
2014-10-13 20:04:46 Autor: Tubylec
---.dynamic.gprs.plus.pl
KFlik; piada sie pewnie tak nie oplaca, jak nie oplaca sie pasazer w pociagu. Ta sama polityka. Wszystko to szkodzi zdrowiu, jedynie Dotacja trzyma ich przy zyciu.
A w Pendo to piade bym jadl nawet na stojaco.
2014-10-13 20:05:12 Autor: Glos z USA
---.56.13.207
Kandydat powinien posiadać umiejetność obsługi Microwaves.
2014-10-13 21:10:46 Autor: Kucharz Sowa
---.dynamic.chello.pl
YES YES YES!
Pytanie jest zasadnicze: czy stać nas na brak kuchni molekularnej w Pendolino? Odpowiedź: NIE! Oczywiście, że nie. Kraby, ostrygi, homary, pasciccio i focaccio podałbym w formie dymiącej nakrętki od przytwierdzenia szyny, albo (taki niewinny żarcik) zegarka Nardin Ulysse (ku czci Dobrodzieja Dziobaczego).
Na pohybel pokwękiwaczom Dziobersy wjeżdżają w wielkim stylu, a kuchnia w Nich... 3 gwiazdki Michelina to co najmniej!
2014-10-13 23:02:35 Autor: kamil20
---.gl.digi.pl
już widze te tłumy w warsie :):):) pomysleli wiecej ludzi może stac jak siedzieć :)
2014-10-13 23:27:28 Autor: Kflik
---.silesialan.eu
@ Glos z USA
Uprasza się o pisanie całej wypowiedzi w języku polskim albo angielskim/amerykańskim ;)
Bez mieszania dwóch języków.
2014-10-14 00:12:13 Autor: Głos z Jackowa
---.dynamic.chello.pl
U mnie w juesej mam najlepsze food w passendżer trejn, McNuggets (TM), HotWings (TM), Mountain Dew (C), Caffee Latte, co wy postcommunist beggars możecie wiedzieć o american dream?
2014-10-14 01:16:53 Autor: Głos z USA
---.56.12.220
@glos z Jackowa
Do tych przybytków chodzą Amerykanie rdzenni. Niemiec chodzi do niemieckiej knajpki, Francuz do francuskiej, Chińczyk do chińskiej. Ja preferuje polskie restauracje.
2014-10-14 01:38:20 Autor: Stacja Jeleń
---.dynamic.chello.pl
Kto to są "Amerykanie rdzenni" - Indianie?
2014-10-15 13:30:24 Autor: tomek janiszewski
---.static.ip.netia.com.pl
Niech się zajmie tym WARSewicz, mając jako prawą rękę częściowo nieświeże Jaje.